Jouw partner in
Display & Packaging

Onze producten

Display

Een display is het ultieme zichtbaarheidsgereedschap voor jouw product in de winkel. Met een display werk je aan je brand visibility en verhoog je de omzet. Van klein tot groot is een display de beste oplossing voor jouw product om op te vallen in retail.

Packaging

De verpakking is het verlengstuk van wat jij wilt dat jouw product uitstraalt. Of het nou feestelijk, technisch, creatief of zakelijk moet zijn. Jouw product verdient een verpakking die past bij wat ze vertegenwoordigen

Co-packing

Naast de productie van displays en verpakkingen verzorgen wij ook de handling van jouw product. Als producent van merkartikelen is het noodzakelijk dat jouw producten goed ingepakt en verstuurd worden. Wij helpen daarbij! Klik op de knop om meer te weten te komen over onze co-packing oplossingen.

Wij zijn de MVL Group, wij weten hoe karton werkt.

De MVL Group is al jaren een begrip in de display- en verpakkingsindustrie. Met onze expertise, kennis en service helpen wij onze klanten om hun producten gezien te laten worden.

Gevestigd in Waddinxveen met meer dan 40 toegewijde werknemers, zorgen wij er elke dag voor dat merken met vertrouwen hun producten kunnen tonen in de winkels.

Bij de MVL Group staat service voorop. Naast het produceren van displays en verpakkingen, helpen we onze klanten ook bij het ontwerpproces en verzorgen we indien gewenst ook graag de co-packing. Meer weten? Klik dan snel op de knop.

Van brochures en boeken tot lifesize borden en winkeldisplays, wij bieden een scala aan standaardproducten die snel te leveren zijn.

Misschien heb je iets unieks in gedachten? We kijken graag naar je wensen en de mogelijkheden en maken dan iets nieuws. Hoe bijzonder of complex het ook is, wij bieden een oplossing op maat. Geen wens is te gek – zolang hij maar van karton is!

We staan altijd voor je klaar, via de telefoon, mail en app. We staan je graag te woord als je vragen hebt over ons, onze producten of onze diensten.

Onze missie

Onze missie bij MVL Group is het leveren van duurzame, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige verpakkings- en displayoplossingen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van duurzame materialen en processen. We zijn continu bezig met innovatie en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Bij MVL Group zijn we trots op de producten die we maken. Dit zie je terug in alles wat we doen en ademt door het hele bedrijf. Iedereen is toegewijd aan het maken van kwalitatief hoogwaardige producten.

Milieubewust werken

Van gerecycled materiaal tot biologisch afbreekbare inkt: wij streven ernaar om jouw product met zo min mogelijk impact op het milieu te produceren. Samen met onze partners en leveranciers werken we aan het produceren van verantwoorde producten.

Volledig op maat

Of het nu gaat om een display of verpakking, wij produceren alles met zorg en nauwkeurigheid zodat jouw product optimaal tot zijn recht komt. Door onze producten op maat te produceren, blijft niet alleen jouw product goed beschermd, maar besparen we ook materiaal.

Service tot aan de deur

De service die we leveren is minstens zo belangrijk als de producten zelf. We denken graag met je mee over alle oplossingen, van design tot co-packing! We produceren niet alleen je displays en verpakkingen, maar zorgen er ook voor dat ze goed vormgegeven zijn en naar wens worden geleverd.

Expert in karton en papier

Al onze displays en verpakkingen worden gemaakt van papier en/of karton. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we deze materialen het beste kunnen inzetten voor de promotie van je product.

Onze klanten

Vragen over displays of verpakkingen?

Vul dan onderstaand contactformulier in om antwoord te krijgen op jouw vraag.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.