• Wie zijn wij

Maak kennis met de MVL Group

 

De MVL Group is al jaren een begrip in de display- en verpakkingsindustrie. Met expertise, kennis en service helpt MVL Group haar klanten om hun producten gezien te laten worden.

 

Gevestigd in Waddinxveen met meer dan 40 toegewijde werknemers, zorgen wij er elke dag voor dat bedrijven zoals Heineken, Kruidvat, Unilever en Procter & Gamble met vertrouwen hun producten kunnen tonen in de winkels.

De producten die wij maken worden exclusief vervaardigd van papier en karton waarbij wij streven naar de meest milieuvriendelijke werkwijze. Wij vinden het belangrijk om onze producten niet alleen van hoge kwaliteit te maken, maar ook met de meest milieuvriendelijke materialen en inkten. Waarbij onze afvalstromen (karton, ijzer en hout) ook worden gerecycled.

 

Bij de MVL Group staat service voorop. Naast het produceren van displays en verpakkingen, helpen we onze klanten ook bij het ontwerpproces en verzorgen we indien gewenst ook graag de co-packing.

Onze werkwijze

Met een goede balans tussen account, creatie en productie kunnen wij elke stap in het traject voor onze rekening nemen. Van idee tot aflevering van het eindproduct, wij denken met je mee op elk niveau!

 

Bij MVL werken uitsluitend specialisten die een passie hebben voor hun vak. Iedereen blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied en zelfs het bedrijfsbureau kan bogen op relevante praktijkervaring. Daarom is de MVL Group al jaren een begrip in de display- en verpakkingsindustrie.

 

Wij streven ernaar om iets neer te zetten wat aan jouw verwachtingen voldoet en zoeken altijd naar de beste oplossing. Met sterke communicatie zorgen we ervoor dat alles van begin tot eind naar wens verloopt. Samen zorgen we voor een eindresultaat waar iedereen tevreden mee kan zijn!

De studio brengt het tot leven

Bij de MVL ontwerpstudio brengen we jouw visie van wens naar werkelijkheid. Door elke mogelijkheid af te wegen en uit te proberen zetten wij het ontwerp neer waar jij al die tijd al naar op zoek was!

 

In de studio maken we een CAD-tekening die als basis dient voor jouw product. Door deze digitaal op te zetten in 3D kunnen we direct zien of alle maten kloppen! Daarna sturen we de tekening als template naar jou op. Hier kun jij dan gemakkelijk je eigen grafische bedrukking in (laten) verwerken. Voor onze standaardproducten kun je zelfs direct templates downloaden via onze site.

 

Met alleen een tekening weet je natuurlijk nog niet of het product ook echt naar wens is. Daarom maken wij altijd blanco dummy’s om het ontwerp te testen. Om er zeker van te zijn dat alles ook naar jouw wens is, presenteren we je altijd graag een prototype!

 

Wil je graag snel een helder beeld van jouw product zonder te wachten op een prototype? Dat kan natuurlijk ook! Met productinhoud, bedrukking en al maken wij voor jou een digitale 3D-schets! Zo breng je een idee tot leven voordat er ook maar iets is gemaakt!

Productie maakt het waar

Ben je helemaal akkoord met het ontwerp en de bedrukking? Dan gaan we in productie! Met onze meerdere interne productiemethodes en externe connecties blijven de prijzen laag, de levertijd snel en de mogelijkheden eindeloos!

 

Met onze offset drukpers kunnen we grote oplages snel voor jou bedrukken. Heb je liever een kleine oplage? Of misschien een groter formaat of een uniek materiaal? Dan zijn er nog altijd onze digitale drukpers en plotters! Enkel- of dubbelzijdig, full color of PMS… Het kan allemaal!

 

Voor de displays en verpakkingen plakken we de bedrukte vellen makkelijk op een dikker materiaal met onze cacheermachine. Je kunt je product laten cacheren op golfkarton en grijsboard van meerdere soorten en diktes.

 

Met de kartonvellen compleet moet alleen de vorm nog worden uitgesneden. Hiervoor maken we een stansmes van het CAD-model. Zo kunnen we de producten snel handmatig of automatisch stansen. Voor de kleinere oplages is geen stansmes nodig. Met onze automatische snijplotter kunnen we jouw product met grote precisie makkelijk uitsnijden.

Voor een volledig overzicht van ons machinepark download hier de PDF!

Handling bij MVL Co-Packing

Natuurlijk kunnen we jouw product plano leveren, maar dan is hij nog niet af! Wil je graag je product laten opzetten, assembleren en vullen? Ook hier kunnen wij voor zorgen met onze Co-Packing afdeling!

 

Met ruim 1000m2 vloeroppervlak en extra opslag voor ruim 400 pallet plaatsen kunnen wij nu volledig aan jouw vraag voldoen!

 

De werkzaamheden van Co-Packing zijn veelomvattend. Naast het opzetten en assembleren van displays en verpakkingen kan er ook drukwerk worden gebonden en gebundeld. Wil je je display of verpakking laten vullen? Stuur gerust je productinhoud naar ons op, dan gaan we voor je aan de slag!

 

Nadat alle handling is afgerond, maken wij alles verzendklaar. Stevig ingepakt in een palletdoos wordt jouw product goed beschermd afgeleverd op jouw gewenste locatie.

Wij werken alleen met de beste materialen en leveranciers

Van recyclebaar karton en papier vervaardigt door circulaire bedrijven tot biologisch afbreekbare inkt met hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn altijd bezig om te zorgen dat onze materialen het beste zijn voor zowel de klant als het milieu.

 

Daarom kiezen we onze leveranciers zorgvuldig uit. Onze hoofdleveranciers Igepa en Moorman laten zien dat papier en (sulfaat)karton ook op verantwoordelijke wijze vervaardigt kunnen worden. Daarnaast krijgen we onze drukpers benodigdheden aangeleverd door AtéCé, een gerenommeerd bedrijf in de drukpers wereld. Ook zij weten als geen ander het belang van milieuvriendelijke en kwalitatieve materialen.

 

De MVL Group is al jaren een begrip in de display- en verpakkingsindustrie. Daarom weten wij als geen ander wat er speelt in onze sector en we streven altijd naar het verbeteren en milieuvriendelijker maken van onze processen. Gelukkig hebben wij daar de juiste leveranciers voor.

 

Meer weten over de MVL Group?

Vul het formulier in en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug met antwoord!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.