• Certificaten

Verantwoord werken met MVL

Wij streven ernaar om telkens onze werkwijze te optimaliseren voor zowel mens als milieu.

Onze productie voldoet aan de ISO-norm 12647-2 voor gestandaardiseerd drukwerk. Met deze norm kun je altijd drukwerk van dezelfde kwaliteit van ons verwachten!

 

Daarnaast zijn wij al lange tijd FSC® (licentiecode: FSC-C010306). Het FSC keurmerk stelt wereldwijde standaarden op voor bosbeheer. Wil je jouw communicatie uitingen met zorg voor de natuur laten produceren? We maken met liefde iets met het FSC keurmerk!

Ook zijn wij de trotse eigenaars van de ISO 9001 en ISO 14001 normen! Deze normen stellen verdere eisen aan milieuzorg en kwaliteit.

Ondanks onze huidige inzet blijven wij zoeken naar verbeteringen in onze werkwijze. Heb jij feedback, advies of klachten betreffende onze aanpak op gebied van mens en milieu? Laat het ons dan weten!

Download hier onze certificaten

Klik op het icoon van het certificaat om deze te downloaden

MVL ISO-certificatie

ISO 9001 is een erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt en borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat wij steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunt voldoen. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

MVL FSC certificaat

Naast onze ISO certificaties hebben we ook het FSC Certificaat behaald. Dit certificaat wordt afgegeven door de Forest Stewardship Council. Een organisatie die zich inzet voor het herstellen en beschermen van de bossen in de wereld.

Wij streven ernaar om telkens onze werkwijze te optimaliseren voor zowel mens als milieu. Daarom zijn we trots op het behalen van dit certificaat. Wil je meer weten over de FSC en wat ze precies doen? Bekijk dan hun website hier.

Meer weten over onze certificaten?

Neem dan snel contact met ons op!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.