• Co-packing

Jij levert de inhoud, wij verzorgen de rest

 

De MVL Group staat garant voor een soepele handling van jouw producten en helpen je graag met onze Co-packing afdeling.

Natuurlijk kunnen we jouw product plano leveren, maar dan is hij nog niet af! Wil je graag je product laten opzetten, assembleren en vullen? Ook hier kunnen wij voor zorgen met onze Co-Packing afdeling!

 

Met ruim 1000m2 vloeroppervlak en extra opslag voor ruim 400 pallet plaatsen kunnen wij nu volledig aan jouw vraag voldoen!

 

De werkzaamheden van Co-Packing zijn veelomvattend. Naast het opzetten en assembleren van displays en verpakkingen kan er ook drukwerk worden gebonden en gebundeld. Wil je je display of verpakking laten vullen? Stuur gerust je productinhoud naar ons op, dan gaan we voor je aan de slag! Bekijk nde Leveringsvoorwaarden en aanleverspecificaties pagina voor meer info.

Nadat alle handling is afgerond, maken wij alles verzendklaar. Stevig ingepakt in een palletdoos wordt jouw product goed beschermd afgeleverd op de door jouw gewenste locatie.

Ontdek de voordelen van onze in-house co-packing afdeling

 

Met onze toegewijde co-packing service bieden we een scala aan voordelen die jouw bedrijf volledig ontzorgt als het gaat om displays en verpakkingen.

 

De MVL Group staat garant voor een soepele handling. Door het co-packen intern te beheren, kunnen we elk aspect van het proces nauwlettend volgen, van het ontvangen van de vulling tot het voltooien van het eindproduct. Dit garandeert consistente resultaten van topkwaliteit, keer op keer.

 

Daarnaast zorgt onze in-house co-packing voor maximale efficiëntie en flexibiliteit. Met onze ervaren teamleden en geavanceerde apparatuur kunnen we snel inspelen op veranderende behoeften. Of het nu gaat om het verpakken van grote volumes of het uitvoeren van complexe montageprocessen, wij staan klaar om jouw projecten soepel en op tijd af te handelen.

 

Een ander voordeel van onze in-house co-packing is de mogelijkheid tot maatwerk. We begrijpen dat elk product uniek is en specifieke verpakkingsbehoeften heeft. Door onze co-packing intern uit te voeren, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten op uw wensen en specificaties.

 

Tot slot biedt onze co-packing service gemoedsrust. Je kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit, waardoor jij je kunt concentreren op andere aspecten van de bedrijfsvoering. Met onze in-house co-packing afdeling kun jij met vertrouwen vooruit kijken, wetende dat jouw verpakkingsbehoeften in goede handen zijn.

Meer weten over onze co-packing mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.